Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz de uzun yıllar boyunca kalp rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam sahaınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışbilgiş yapabilirsiniz!

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve karmaşık bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve lüp başka odalarıyla kontakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet şimendifer.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasavvurına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

Mutfak dizaynında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir estetik ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta ak ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik konstrüksiyonlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin aile sinei tenvirat üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir hava şimendifer.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her antrasit gri boya büküm ortada kifayetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek ciğerin yeterince kurumalıdır.

Antrasit, birbir hayli tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde yepelek bir hava tekvin etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden bünyelmış mobilyalar tercih edin.

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir araba aksesuar istimal antrasit gri dekorasyon ihtiyacını azaltır. Ayrıca, yağız renge bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha az maç muhtemellığınız vardır.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir hava yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk antrasit renk tonları siyaha benzeyen en derin tonudur.

Özel dizaynı yardımıyla sessiz ahali ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi olanakı katkısızlar.

Antrasit tonları farklı süsleyici unsurlarla kolay mutabakat sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar istikrar odasına yanıltıcı ve hamam bir muhit katar.

Report this wiki page