The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, meydanda gri tonlarından biridir. Bu renk son kademe modadır. Özellikle mağaza ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası için tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve resim galerisini kötüdaki birlikdan görebilirsiniz.

Siz bile sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine arz tesviye etmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinçlık katarken hem de meydanın aydınlanmasını katkısızlayarak derin renk tasarrufı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde değerlendirmek kolaylaşıyor. 

Daha koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Berrak gri duvar boyalı ev dekorasyonu üretmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Evinizde natürel bir hasiyet yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesinlikle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kadar mobilyalar sayesinde çok bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda engelsiz gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Bu renk epey kullanışlı ve makam vericidir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki antrasit duvar boyas ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile henüz zıt pastel ayan renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Hayat alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında yan kayran koridorlar evin atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir abra, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak karınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, goldfix sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Yanıt 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde yalın ve har bir âlem yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir düzen yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, doğal malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

ötümlü olarak değişen trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri vakit boyama şansları vardır.

Elan modernize ve daha azca karakterize mekanlar bâtınin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup bir zaman daha bıçkın ve sınai bir ambiyans katkısızlayacaktır.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zorluklalü bir el yakalanabilir. antrasit renk tonları Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page